Кулинарното шоу на България MasterChef отправя ексклузивна покана към най-големите

...
Кулинарното шоу на България MasterChef отправя ексклузивна покана към най-големите
Коментари Харесай

MasterChef кани 12 от най-големите си фенове да станат част от шоуто

Кулинарното шоу на България MasterChef насочва извънредна покана към най-големите си почитатели да вземат участие във facebook игра и да завоюват място като специфични гости-дегустатори. От през днешния ден до 11 януари всеки ще може да отговори на въпроса с какъв супер десерт завоюваха своите трофеи Симеон Червенков, Севда Димитрова и Божана Кацарова в трите сезона на MasterChef. 12 късметлии, наблюдавали деликатно играта на първенците и дали отговор вярно, ще бъдат определени в лотария на 12 февруари, понеделник.

12-те спечелили ще се допрян до храната на хоби-готвачите, които се състезават за наградата в четвъртия сезон на MasterChef, като оценят груповите специалитети в отборна борба. Освен да се потопят в изисканата конюнктура на ресторанта, те ще могат да се снимат и да вземат подписи от строгото и заслужено жури в лицето на Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки. Те ще станат част от шоуто на екран и пред погледите на феновете на bTV ще решат ориста на четвъртото потомство кулинарни гении като ги приближат с крачка до мечтаната купа или изпратят на тежки готварски тествания.

А селекцията в четвъртия сезон на шоуто е толкоз пъстра, окуражена и непредвидена, че ще предложи първокачествено авторско меню на своите почитатели. В огромната борба за 100 000 лв., кулинарен курс в академия Le Cordon Bleu в Лондон и влиятелната купа MasterChef на България вземат участие твърди характери с разностранни гении в разнообразни сфери на изкуството, подготвени да потвърдят посредством отличния усет, че да почтени за наградата. Приключенията на четвъртото потомство хоби-готвачи в кухнята на MasterChef, тeхните истории и умения, феновете ще могат да видят от 26 февруари, всеки понеделник и вторник от 21:00 часа по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР