Кулинарното шоу "Мастършеф" слиза от екран за неопределено време. Това

...
Кулинарното шоу "Мастършеф" слиза от екран за неопределено време. Това
Коментари Харесай

Спират Мастършеф заради Ергенът

Кулинарното шоу "Мастършеф " слиза от екран за неопределен срок. Това оповестиха за "България през днешния ден " от екипа на bTV. Пръв за рухването на кулинарното съревнование от екран издаде началник Илиян Кустев, който бе част от селектиращите мераклиите за влиятелната престилка. "Аз предпочитам участниците за кастингите и евентуално няма да има повече "Мастършеф ", покруси почитателите на шоуто началник Кустев. Той няколко сезона е отсявал претендентите за кулинарна популярност, преди да имат опция да показват блюдата си на златното трио - началник Андре Токев, началник Силвена Роу и началник Петър Михалчев.

Въпреки че в края на последния сезон на хитовото предаване бе обявен нов, от bTV описаха за вестника, че не знаят по кое време ще стартира той. Не е ясно и дали в границите на тази година ще има старт на кастинги за влиятелната кулинарна конкуренция. "Шеф Кустев най-вероятно е имал поради, че шоуто краткотрайно слиза от екран. Знаете, имаме ново управление, нова програмна скица, анонсираме нови излъчвания. Няма да стопираме "Мастършеф " дефинитивно, изрично! Наложи се да слеем действително два сезона поради пандемията.

Просто не знаем на този стадий по кое време ще бъде сниман идващият сезон. И да, тази есен фактически феновете няма да гледат "Мастършеф ", само че пък имаме други атрактивни продукции, които сме подготвили за аудиторията ", съобщи пред "България през днешния ден " пиар мениджърът в bTV Media Group Галина Джорева. Тя разкри и детайлности за най-новото риалити на медията - "Ергенът ". Именно за него се заприказва, че ще размени кулинарната конкуренция в ефира на малкия екран тази есен.

Шоуто взриви занапред евентуалната аудитория, откакто стана ясно, че в предаването участниците - 20 дами и един мъж, разделят първокласно имение, а всяка хубавица ще се бори със зъби и нокти за венчален пръстен от ергена. "Ергенът " бе обявен като продукция от нас още занапред, тъй като всеки би трябвало да си реши дали душевен е задоволително квалифициран, с цел да взе участие в сходен формат. За страдание нНа този стадий няма по какъв начин да разкрием повече, само че в действителност, тези, които желаят да вземат участие в "Ергенът ", би трябвало да се приготвят добре душевен за кастинга, който скоро ще бъде разгласен формата ", добави още Джорева. От bTV имат упоритостта хитовото предаване да е повече от един сезон
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР