Кулинарното шоу "Мастършеф" слиза от екран за неопределено време. Това

Кулинарното шоу "Мастършеф" слиза от екран за неопределено време. Това ...

Спират Мастършеф заради Ергенът


Кулинарното шоу "Мастършеф" слиза от екран за неопределено време. Това обявиха за "България днес" от екипа на bTV. Пръв за падането на кулинарното състезание от екран издаде шеф Илиян Кустев, който бе част от селектиращите мераклиите за престижната престилка."Аз избирам участниците за кастингите и вероятно няма да има повече "Мастършеф", покруси феновете на шоуто шеф Кустев. Той няколко сезона е отсявал кандидатите за кулинарна слава, преди да имат възможност да представят блюдата си на златното трио - шеф Андре Токев, шеф Силвена Роу и шеф Петър Михалчев.

Въпреки че в края на последния сезон на хитовото предаване бе анонсиран нов, от bTV разказаха за вестника, че не знаят кога ще започне той. Не е ясно и дали в рамките на тази година ще има старт на кастинги за престижната кулинарна надпревара."Шеф Кустев най-вероятно е имал предвид, че шоуто временно слиза от екран. Знаете, имаме ново ръководство, нова програмна схема, анонсираме нови предавания. Няма да спираме "Мастършеф" окончателно, категорично! Наложи се да слеем реално два сезона заради пандемията.

Просто не знаем на този етап кога ще бъде заснет следващият сезон. И да, тази есен действително зрителите няма да гледат "Мастършеф", но пък имаме други атрактивни продукции, които сме подготвили за аудиторията", заяви пред "България днес" пиар мениджърът в bTV Media Group Галина Джорева. Тя разкри и подробности за най-новото риалити на медията - "Ергенът". Именно за него се заговори, че ще замени кулинарната надпревара в ефира на телевизията тази есен.

Шоуто взриви отсега потенциалната публика, след като стана ясно, че в предаването участниците - 20 дами и един мъж, делят луксозно имение, а всяка красавица ще се бори със зъби и нокти за венчален пръстен от ергена."Ергенът" бе анонсиран като продукция от нас още отсега, защото всеки би трябвало да си прецени дали психически е достатъчно подготвен, за да участва в подобен формат. За съжаление нНа този етап няма как да разкрием повече, но наистина, онези, които искат да участват в "Ергенът", трябва да се подготвят добре психически за кастинга, който скоро ще бъде обявен формата", допълни още Джорева.От bTV имат амбицията хитовото предаване да е повече от един сезон

Източник: hotnews.bg