Кулинарните блогъри имат нова звезда, разказва Ройтерс. Но 23-годишната китайка,

...
Кулинарните блогъри имат нова звезда, разказва Ройтерс. Но 23-годишната китайка,
Коментари Харесай

Видео: Как се прави сладолед с пожарогасител и още рецепти от китайския "офис шеф"

Кулинарните блогъри имат нова звезда, споделя " Ройтерс ". Но 23-годишната китайка, позната в YouTube с псевдонима Ms Yeah, е известна не толкоз с рецептите, които демонстрира, колкото с неизброимите способи, по които може да готви на бюрото си в офиса, употребявайки не напълно предопределени за задачата предмети.

В клиповете си, гледани общо към 30 млн. пъти в YouTube, тя употребява ютия, с цел да подготвя пържоли, маша за завиване на пролетни ролца, сешоар, електрическа кана, бормашна и даже сателитна паница, загрята от слънцето, с цел да подготви обичайни китайски ястия.



Комичният резултат на клиповете се ускорява от безразличието на сътрудниците й, които не се смущават, до момента в който тя трансформира празни кенчета в газови котлони и вари отвари в машината за вода. Ms Yeah твърди, че това е действителната й месторабота, а шефовете й я предизвикват, тъй като по принцип работи като монтажист.

Странните й клипове, появили се през януари първо в китайската обществена мрежа Weibo, й завоюваха за нула време милиони фенове по света - 3,4 млн. единствено във " Facebook ", който е блокиран в континентален Китай.

 Видео: Как се прави сладолед с пожарогасител и още предписания от китайския
© Reuters

Най-запалените й фенове се събраха да я гледат по какъв начин готви онлайн на YouTube фестивал в Хонг Конг през уикенда. За някои най-хубавият видеоклип на китайката е оня, в който разглобява компютър, с цел да го трансформира в скара, други са впечатлени от комбинацията от битова химия, с която съумява да фламбира риба в тоалетната. Прави си захарен памук с бормашина и сладолед с пожарогасител.

Някои от триковете й биха могли да са потребни за къмпингари. Но въпреки всичко китайката поучава феновете си да не повтарят рецептите в офиса.



Всичко, което би трябвало да знаете за: Любопитно (2649)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР