Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички във

...
Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички във
Коментари Харесай

Стана Ясно Защо Божана Редува Истеричен Рев С Бурен Смях

Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички във „ВИП Брадър“ тази година. Тя сменя настроенията с едно мигване на очите и никой не знае дали след секунда ще бъде щастлива, или ще заплаче. Според експерти това са типични признаци на посткокаинова меланхолия. При дългогодишната приложимост на опиати, нервната система е изцяло разрушена.

Смените в настроенията на Божана са тематика №1 в Къщата наред със странните прояви на гримьора Валентин. „Никога не знаеш какво ще направи Божана след една секунда“, разяснява неотдавна зад тила й Папи Ханс.

Хората в Къщата видяха, че кулинарката може да плаче истерично, а в идната минута да се смее и да не помни сълзите, все едно в никакъв случай не ги е имало, написа „Уикенд“. По същия метод сменя отношението си към хората – в един миг прегръща някого и го поддържа, в идващия го атакува и обсипва с обиди.

Освен това, въпреки че явно е умна жена, от време на време като че губи ориентировка в тематиката, по която приказва, стартира да пелтечи и да се оплита в думите си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР