Куклен спектакъл, творческа работилничка, огромна пинята, снимки с екзотични папагали

...
Куклен спектакъл, творческа работилничка, огромна пинята, снимки с екзотични папагали
Коментари Харесай

Голям детски празник на 1 юни в Grand Mall


Куклен театър, креативна работилничка, голяма пинята, фотоси с екзотични папагали и огромни отстъпки в Playground чакат малчуганите в най-големия търговски център на Варна.

 

Grand Mall ще бъде детска територия за 1 юни! За Деня на детето в най-големия търговски център на Варна ще бъде пъстро и радостно, домакините са приготвили поредност от занимания за малчугани, които ще зарадват и родителите. Празничната зона ще бъде ет. 2, където за дребните посетители на комплекса ще има поредност от занимателни изненади.

Началото е в 11:30 с кукления театър " Приказка за седемте козлета ", който ще изнесат обичаните на децата артисти от Варненския куклен спектакъл. Те ще опишат безконечната приказка на Братя Грим, и малчуганите ще научат по какъв начин с другари положителни може да се надхитри даже и страшният вълк. Но това не е всичко, в спектакъла ще се появят и познати герои от други приказки, с цел да бъде финалът още по-хубав.



Голямата изненада чака децата пред Playground. Там в 12:20 ще се появи голяма Пинята, с която малчуганите знаят по какъв начин да се оправят по най-забавен метод. А Playground ще даде специфични понижения за детския празник.

В 13:30 отваря креативната Работилничка за изобразяване. Под упътванията на куклените артисти младите гении ще основават сами пролетни цветя и пеперуди от разнообразни материали. Ще могат и да се рисуват лицата на самите мъници.

Колко пъстър може да е празникът, ще покажат и Папагалите, които ще чакат децата в два къта за фотоси, с цел да запечатат родителите разноцветен спомен от този прелестен момент от детството на своите съкровища.



Ще има и доста лакомства за дребни и огромни, обезпечени от домакина на празника Grand Mall в партньорство с производителите “Победа ”, “Зайо Байо ” и “Алпи ”.

Вход свободен.

Бъдете в Деня на детето в Grand Mall, ет. 2, пред Playground, с цел да споделим насладата от детството!

 

Повече открийте в и

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР