Кучето, което посрещна официалните лица на откриването на парламента, остава ...

Кучето, което посрещна официалните лица на откриването на парламента, остава

Кучето от парламента редовно пътува с автобус 280


Кучето, което посрещна формалните лица на откриването на Народното събрание, остава в конспиративност. Въпреки опитите на искащите да го осиновят, то бяга и не желае да бъде опитомено. Кучето живее в Студентски град и постоянно пътува до центъра с рейс.

Кое е това куче?

Въпросът търси своя отговор от сряда, когато 48-ият Народното събрание беше открит, а пред парадния му вход уличното куче посрещаше депутатите, изправено гордо като гвардеец. Според наше следствие, подкрепено от показанията на очевидци, най-известното куче в страната живее в " Студентски град ", и по-точно в региона на Зимния замък.

Бранко, който е снабдител на китайска храна, споделя невероятна история - кучето постоянно се возело единствено на рейс 280.

" Качи се вътре, стои си спокойно, няма нещо да закача хората и като стигне някоя спирка, на която да слезе - слиза си. После на връщане отново същото ", сподели Бранко. " Веднъж го видях дори на " Дианабад " слезе долу. И крещя край, след два дни си се върти отново ", добави той пред Bulgaria ON AIR.

На въпроса с какво е стигнало да Народното събрание, той уточни автобусите 280 и 94.

" Слязло е на Софийския университет и е стигнало до Народното събрание ", допусна той и посочи, че не го е виждал да се вози в метрото.

Търсенето продължи и в двора на Националната спортна академия, където 241-вият народен представител имал навика да се разхожда. И по този начин бежовото куче към този момент е градска легенда. Десетки са сигналите, че е забелязано на разнообразни места едновременно.

" Разочарована останах, тъй като видях кучето, което издирвате в кв. " Витоша " до Симеоновско шосе ", сподели Биляна.

 

Източник: novini.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg