Кученцето Ноби има тежък старт в живота. То се ражда

...
Кученцето Ноби има тежък старт в живота. То се ражда
Коментари Харесай

Мъж спасява кученце от евтаназия

Кученцето Ноби има тежък старт в живота. То се ражда с особеност и недоразвити предни крачета, заради което мъчно стига до майка си, с цел да го кърми. Майка му го приема, само че братята и сестрите на Ноби го отблъскват, тъй че той не съумява да се храни пълноценно.

Кутрето е единствено на четири часа, когато ветеринарният доктор споделя на притежателите му, че евентуално ще е най-добре кучето да бъде умъртвено посредством евтаназия, само че въпреки всичко окончателното решение е тяхно. За благополучие те не одобряват предлагането на ветеринаря и вземат решение сами да се погрижат за Ноби.





Семейството от Тексас - Луи Робинсън и брачният партньор й Марк цялостен живот са осиновявали животни и са се грижили за бездомни и нежелани кучета. Когато Ноби идва в новия си дом, двамата непрекъснато се грижат за кученцето. Дават му доста обич, сигурност и храна с биберон.
 Българският Хачико прекара 2 месеца на гроба на стопанката си Българският Хачико прекара 2 месеца на гроба на стопанката си
Повече от два месеца куче не изостави гроба на своята господарка. През месец май Христо Главчев посещава гробищния парк в пазарджишкото...

Първоначално наподобява, че Ноби се оправя добре.

„ Очите му се отвориха, ушите му се развиха. Чуваше се по какъв начин лае, усещаше миризми и разпознаваше гласове “, споделя Луи Робинсън.

След това нещата стартират да се трансформират.




 Мъж намира кучето си след 3-годишна разлъка (ВИДЕО) Мъж намира кучето си след 3-годишна разлъка (ВИДЕО)
Загубата на домакински любим е същински съкрушителна, по тази причина срещата след дълга разлъка е постоянно паметна и доста прочувствена. Любимото...

Когато Ноби е на съвсем един месец, той внезапно стартира да киха и от носа му излизат дребни мехурчета. След рентгенова фотография се оказва, че нещо не е наред с хранопровода му.

Кучето е сложено в развъдник и са му изписани антибиотици. Положението изглеждало тежко, само че Ноби имал необикновена воля и борбен дух.

Той не спирал да се бори, а приемните му родители вършат всичко належащо, с цел да му дадат тази опция. За благополучие четириногият воин се усъвършенства с времето. Днес, три години по-късно, това прелестно момче демонстрира, че е същински войник.

Съдбата изправя невероятния Ноби пред разнообразни провокации, само че той потвърждава на света, че всичко е допустимо.


 Американец избави куче от уединен остров (ВИДЕО) Американец избави куче от уединен остров (ВИДЕО)
Фотографът Уесли Уайт от американския щат Монтана намира прегладнялото куче на ненаселен остров по време на отмора в Централна Ам...



Актуалните му фотоси, оповестени неотдавна, демонстрират, че Ноби се усеща по-добре от всеки път. Израснал е като огромно и мощно куче. Обича да играе и наподобява любопитен към всичко, което животът му предлага. Дори си има дребна инвалидна количка, която улеснява напредването и игрите му.

Ноби е същински източник на ентусиазъм. Въпреки че, не е като всички останали, той е доказателство, че да си друг няма значение, а благодарение на стопаните си кучето потвърждава, че всичко е допустимо.





Още от ДОБРИТЕ НОВИНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР