Кученце бере душа във ветеринарна клиника в Пловдив, след като е

...
Кученце бере душа във ветеринарна клиника в Пловдив, след като е
Коментари Харесай

Ротвайлер разкъса малко кученце край Пловдив, животинчето бере душа

Кученце бере душа във ветеринарна клиника в Пловдив, след като е било нападнато и раздрано от друго куче край Пловдив. Инцидентът е станал в сряда, в село Калояново, научи наш кореспондент.
Прочетете още
Стопаните на дребното куче имат два парцела, един против различен. Често животното единствено е отваряло входната врата, минавало е през улицата и е влизало в другия двор. Така и преди ден. За злощастие обаче, до момента в който дребното животно минава по улицата, ротвайлер го атакува и стартира да го души.

От предоставени до TrafficNews.bg  записи от камери се вижда, по какъв начин без да бъде предизвикано, огромното куче се нахвърля и стартира да стиска крайниците на животното със зъби. От фрагменти се виждат още, че потърпевшото куче е раздрано, а стопаните на ротвайлера си потеглят безпардонно от местопроизшествието.

Агресивното четириного е било на мотив, само че не и с намордник.

„ Кученцето е раздрано, сега е в тежко положение в пловдивска ветеринарна клиника. Шокиращо в тази ситуация е, че стопаните на ротвайлера най-спокойно си потеглят. Освен това ясно се вижда от фрагментите, че единствено мъжът взима отношение, дърпайки кучето за мотива ”, разяснява юрист Росен Димитров, който съставлява стопаните на потърпевшото куче.

Животинчето е открито малко по-късно от притежателите, полумъртво и с тежка контузия. Хората незабавно са потеглили към клиника, където е направена интервенция на кучето. Предстоят още такива.

Адвокат Димитров е подготвил тъжба, която ще бъде подадена до прокуратурата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР