Куче беше изхвърлено от шестия етаж в столичния квартал Младост.

...
Куче беше изхвърлено от шестия етаж в столичния квартал Младост.
Коментари Харесай

Куче беше изхвърлено от 6-ия етаж от собственика си в София

Куче беше изхвърлено от шестия етаж в столичния квартал " Младост ". От рухването кучето изгубило сензитивност на задните крака. Опасност за живота му все още няма, само че може да остане неработоспособен, предава.

Шестгодишният Бари е гледан в столичния квартал " Младост ", до момента в който стопанинът му не го хвърлил от шестия етаж в неделя следобяд.

Причината съгласно организацията за отбрана на животните, която се отзовала на сигнала, е че то се е изходило върху дивана в жилището, където живеело.

" Той не можеше да се изправя, да се движи, шоково положение. Веднага започнахме противошокова терапия и действително от през вчерашния ден е по-стабилен ", описа ветеринарният доктор Калоян Войчев.

Днес Бари към този момент населява клетка. Няма сензитивност на задните крака, не може да върви до тоалетна самичък. Има контузия на гръбначния мозък и постравматична дискова херния.

Според доктор Войчев възможностите Бари да възвърне чувствителността на задните си крачета са минимални. По-вероятно е да остане неработоспособен. Стопанинът на кучето е признал какво е сторил.

" Каза, че го е изхвърлил, само че доста не му се разбираше и какво приказва. Наистина беше несъответстващ. Всеки гледа да потули случая, тъй като е животно и го омаловажава. Повярвайте, че всеки един човек, който може да посегне на животно, на куче, протяга ръка и на човек ", сподели Радослав Рангелов от организация за отбрана на животните Doghelp.bg.

Веднага след случая причинителят е бил арестуван, формирано е и досъдебно произвеждане.

А откакто бъде изписан от клиниката, Бари ще се нуждае от нови стопани, които да отворят дома и сърцата си за него.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР