Кубрат Пулев изрази увереност, че ще нокаутира Антъни Джошуа и

...
Кубрат Пулев изрази увереност, че ще нокаутира Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Джошуа ще бъде нокаутиран за втори път в живота си

Кубрат Пулев изрази убеденост, че ще нокаутира Антъни Джошуа и ще нанесе на британеца втора загуба в кариерата му. Двамата би трябвало да се изправят в борба за международната купа в тежката категория, само че в изявление за Betway Insider blog Кобрата разяснява, че Ей Джей се опасява от мач посред им отвън Лондон. Боксьорът ни увери, че дуелът, чиято най-вероятна дата за осъществяване е 5 декември, ще бъде война.

Кубрат счита, че Джошуа обръща повече внимание на възможен суперсблъсък с Тайсън Фюри, допускайки същата неточност като преди единствената си загуба - от Анди Руис.
Кубрат Пулев пред bTV: Готов съм за мач с Джошуа на транспортен съд! (ВИДЕО) "За мен е без значение. Искам да победя и да донеса международните трофеи в България "

" Мач в Лондон, може би, тъй като той е изплашен. Можем да се боксираме на всички места по света, освен там. За мен не съставлява проблем. Аз съм подготвен и знам, че ще печеля. В момента не мога да упражнявам на 100%, тъй като не всичко е ясно. Но в случай че насрочат мача за декември, ще се сготвям за него на 1 000 000%. "

" За Джошуа ще е малко по-различно без аудитория, само че това е мъжки спорт. Можем да се боксираме със и без почитатели, няма значение. Може би обаче той се нуждае от аудитория. Джошуа е добър боксьор, международен първенец, с доста мощни мачове, само че виждам много проблеми в стила му. Мисля, че мога да употребявам всяка дребна междина, с цел да го победя. "

Сензационен международен първенец! Руис смъкна Джошуа от трона Мексиканецът нанесе първа загуба на британеца
" Смятам, че има психически проблем и борбата ни ще има същия свършек като онази с Анди Руис. Знам, че ще изненадам света. Ще бъде война и Джошуа ще бъде повален... Арогантен е. Говори за Фюри, а не мисли за борбата с мен. Но животът му сподели, че е доста неприятно да прави по този начин. Затова и ще бъде нокаутиран за повторно. ", съобщи Кубрат.

" Ще бъде победа за страната ми, тъй като България в никакъв случай не е имала международен първенец в тежка категория. Този триумф ще бъде освен за мен, само че и за всички хора в родината ми. Искам да ги направя в действителност щастливи! ", сподели още Пулев.

Мачът с Джошуа е може би най-важният в кариерата на Кубрат. За трети път в границите на шест години Кобрата ще има късмет да стане международен първенец. През 2014 година той загуби от украинеца Владимир Кличко в Хамбург, като това остава единственото му проваляне в профибокса.

Сблъсък сред по-големия от братя Пулеви и Антъни Джошуа трябваше да има и през октомври 2017 година, само че тогава тежка травма попречи на Кобрата да се качи на кръга против международния първенец.
Кобрата: Толкова съм жаден за мача с Джошуа, че мога да изпия морето (ВИДЕО) Професионалният боксьор тренира на плажа край Алепу
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР