Кубинският президент Мигел Диас-Канел заяви в понеделник, че посолството на

...
Кубинският президент Мигел Диас-Канел заяви в понеделник, че посолството на
Коментари Харесай

Куба: Посолството на САЩ иска да разклати властта в Хавана

Кубинският президент Мигел Диас-Канел съобщи в понеделник, че посолството на Съединени американски щати в Хавана се пробва по всевъзможен метод да подкопае реда в страната , само че държавното управление му ще може да устои на сходни дейности, заяви АП.

" Посолството на Съединени американски щати в Куба е ревниво в срамното си желание да подкопае вътрешния ред в страната ни. Изправени пред сходно държание, ние няма да останем настрани. Както в доста години на битка, ние имаме мощна решителност да се надигнем против тях и осъждаме дейностите им ", написа президентът в " Туитър ". Според управляващите на Острова на свободата американски дипломатически представители се срещат с съперници на кубинската гражданска война и им оказват техническа и финансова поддръжка.
 КНДР упрекна Съединени американски щати за митингите в Куба
КНДР упрекна Съединени американски щати за митингите в Куба

За четвърти път

На 11 юли държавната телевизия на Куба заяви, че в няколко, участниците в които претарашили редица магазини. В отговор Диас-Канел прикани бранителите на Кубинската гражданска война да с цел да предотвратят провокации против управляващите.

Според публични данни доста последователи на държавното управление са били ранени при конфликти с протестиращите. Кубинските управляващи упрекнаха Съединени американски щати за организирането на протестите.

Опозицията разгласи, че управляващите в Хавана не могат да се оправят с обезпечаването на нужните артикули за кубинците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР