KTM представи най-новата версия на популярния си модел X-Bow, която

...
KTM представи най-новата версия на популярния си модел X-Bow, която
Коментари Харесай

KTM X-BOW GT-XR дебютира с двигател от Audi и 500 конски сили

KTM показа най-новата версия на известния си модел X-Bow, която е еквивалент на спортния GT2 автомобил, само че с позволение за придвижване по улицата. GT-XR може да се похвали с тегло от едвам 1250 кг и контейнер от 96 литра, който е задоволителен за пробег от към 1000 километра, разкриват от KTM.
`KTM

Задвижването е задно, а мощността идва от 2.5-литров мотор на Audi, който генерира 500 конски сили и оптимален въртящ миг от 581 нютон метра при 5550 оборота в минута. Агрегатът е прочут на автомобилните почитатели от RS3 и TT RS, а дружно с него е инсталирана и автоматизирана кутия на Volkswagen Group със седем предавки и вътрешнозаводски показател DQ500.
`KTM

Ускорението от 0 до 100км/ч лишава 3.4 секунди, а оптималната скорост е 280км/ч. От KTM могат да оборудват автомобила с повдигаща система за предната ос, а серийно получавате 19-цолови джанти начело и 20-цолови откъм гърба, дело на OZ Racing. Окачването е дело на Sachs, а при доплащане може да получите керамични спирачки, които да пасват на карбоновото купе. Цените стартират от 285 хиляди евро, преди да добавите екстрите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР