Ксавие Жужел е полицай, който загина при самоубийствения атентат на

...
Ксавие Жужел е полицай, който загина при самоубийствения атентат на
Коментари Харесай

Покъртително! Френски полицай се бракосъчета посмъртно с колегата си, убит от джихадисти в Париж

Ксавие Жужел е служител на реда, който почина при самоубийствения атентат на Шанз Елизе в Париж в навечерието на президентски избори. Неговият сътрудник Етиен Кардило подписа брак с него посмъртно, написа вестник " Парижен ". Нападението против полицията бе на 20 април, вследствие на което умря Жужел, а негов сътрудник беше ранен. Атентаторът Карим Шерф бе елеминиран. Медиите оповестяват, че на мястото на случая следователи намерили записка, в която се загатва терористичната формация " Ислямска страна ".

Френският цивилен кодекс планува регистрация на посмъртен брак, в случай че налице има единствено съществени учредения като да вземем за пример деца, дълго общуване и специфични условия към гибелта, също като тази офанзива. Сватбата може да бъде осъществена единствено при публикуван декрет от президента на Република Франция.

Бракът е бил регистриран в кметството на 14-ти регион на Париж във вторник вечерта. Церемонията се е провела непретенциозно, единствено с най-близките на умрелия и брачна половинка му, а почетни посетители са били Франсоа Оланд, кметът Ан Идалго и министърът на вътрешните работи Жерар Колон.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР