Крузиът не винаги представлява луксозно пътуване в безкрайните океани. И

...
Крузиът не винаги представлява луксозно пътуване в безкрайните океани. И
Коментари Харесай

Емили Блънт и Дуейн Джонсън лице в лице с древно проклятие в първия трейлър на "Круиз в джунглата"

Крузиът не постоянно съставлява първокласно пътешестване в безкрайните океани. И през 2020 година новата зрелищна продукция на Дисни ще ни го потвърди с цялостна мощ. Круиз в джунглата е авантюристичен филм, въодушевен от приказния увеселителен парк Дисниленд и една от първите зрелищни атракции в него, отворила порти в далечната 1955 година. Зад тази видимо радостна анотация обаче, стои извънредно вълнуваща история, която ще ни накара да погледнем на приключенията в джунглата от една доста, доста по-различна страна.

Още в първия филмов откъс на кино лентата ставаме очевидци на същинска буря от страсти и обрати, които се трансформират в пречка към заветната цел. А тя се намира надълбоко в негосотприемните глъбини на дивата джунгла, към които уверено се е отправила зашеметяващата Емили Блънт (Мери Попинз се завръща, Нито звук).

За да открие мистично дърво с лечебна мощ, се нуждае от специфичен превоз през бурните води на Амазония. Тя наема опитния капитан на транспортен съд и екскурзовод Дуейн Джонсън (Бързи и гневни: Хобс и Шоу, Семейни кютеци), с цел да я съпроводи бързо и безвредно, само че в действителност двамата се озовават в безпощадния капан на джунглата. Смъртоносни влечуги, невероятни създания, мрак и неприятели, както и безчет други трудности ще ги следват неразделно до самия край. Какъв ли ще е той обаче? Режисьор на Круиз в джунглата е Жауме Колет-Сера, а сюжетът е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във кино лентата вземат участие още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирез, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други. Отправяме се на странствуване с доста изненади там, където природата пази своите секрети, а Емили Блънт и Дуейн Джонсън са на път да ги разкрият. Круиз в джунглата стартира на 24 юли в кината на 3D и IMAX 3D.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР