Крум Зарков скочи на Корнелия Нинова заради изборната загуба и

...
Крум Зарков скочи на Корнелия Нинова заради изборната загуба и
Коментари Харесай

Крум Зарков побесня. Зашлеви Нинова

Крум Зарков скочи на Корнелия Нинова поради изборната загуба и позорното пето място за Българска социалистическа партия. Тъжно ми е, най-голямата обществена партия не заслужава това, социалистите не заслужават това, съобщи Зарков в ефира на бТВ. Той назова гьонсуратлък ината на Нинова да не поеме отговорност за неуспеха и да не подаде оставка.  

„ Поисках оставката на Корнелия Нинова, когато бяхме трети – в този момент сме пети “, възмути се министърът на правораздаването и член на Българска социалистическа партия Крум Зарков.
-->
„ Ако се даде късмет на българските социалисти, да се провеждат, да вдигнат взор – резултатите ще дойдат. Лявото е основна тематика за българската политическа система “, добави Зарков.

„ Инат под маската на неотстъпчивост и преданост. Всички, които се нуждаят от лява политика, не заслужават това. Следващия Национален съвет на Българска социалистическа партия е финален късмет за партията. Очаквам заявление, че по този начин не може и би трябвало да се вземат последващи стъпки, заложени в устава “, добави той, намеквайки за конгрес и промяна на водача Нинова.

Зарков регистрира, че е съумял да извърши главните си задания като длъжностен министър на правораздаването и разяснява, че изборите са минали умерено, а резултатите са били приети от всички сили.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР