Круизната компания  Lindblad Expeditions наскоро обяви, че за избрани плавания

...
Круизната компания  Lindblad Expeditions наскоро обяви, че за избрани плавания
Коментари Харесай

Компания за круизи кани желаещи да пътуват без пари

Круизната компания  Lindblad Expeditions неотдавна разгласи, че за определени плавания хора на вързаст под 22 година това лято ще могат да пътуват гратис.

" Ние имаме вяра, че откриването е гонене през целия живот. И улесняваме децата и младежите да се причислят към родителите си в преживяването на разкриване на някои от в действителност отдалечените места по света “, показа пред Travel + Leisure Ноа Бродски, основен търговски шеф в Lindblad Expeditions.
-->
Офертата е в комбиниране с младежката стратегия на National Geographic Global Explorers и ще накара доста фамилии да изследват чудни и забележителни дестинации, като Свалбард, Исландия, Гренландия и канадската Арктика. Това са дестинации, на които се следи от близо смяната в световния климат.

" Те са красиви и учат на доста ", споделят още от компанията.  

Офертата е годна за резервации, направени до 30 юни 2023 година Младежите имат право да плават гратис с компаньон, който заплаща цялостната сума за екскурзията.

Опциите за корабоплаване включват 16-дневното пътешестване на компанията до фиордите на Норвегия и арктическия Свалбард. Пътешествието до северните острови на Шотландия пък е 13 дни. До Гренландия пътуването е 24 дни.

На борда на всеки транспортен съд фамилиите могат да учат за местата, които се посещават дружно с учени, фотографи, антрополози, които също ще вземат участие в „ експедициите “, написа economic.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР