Кросоувърът изглежда ли ви познат? Това е защото вече се

...
Кросоувърът изглежда ли ви познат? Това е защото вече се
Коментари Харесай

Какво представлява новата Honda за Европа

Кросоувърът наподобява ли ви прочут? Това е тъй като към този момент се продава в Китай и чак в този момент идва ред на Европа. С този автомобил Honda разгласи разширението на своето " зелено " семейство на Стария континент. Той съставлява субкомпактен кросоувър, чийто дебют е плануван за идната година.
`Какво

Моделът е наименуван Honda e:Ny1 Prototype. С него японската компанията демонстрира, че серийната електрическа кола ще предложи „ неповторима композиция от продуктивност, технология и дизайн, с която Honda е известна “ и също по този начин ще бъде „ отличен вид за фамилии, които търсят първата си електрическа кола “.

Японският авто производител не разкри детайлности за новия SUV, само че сподели, че скоро той ще бъде съпроводен и от към момента неназован хибриден SUV от C-сегмента (според известията, това ще бъде американската версия на HR-V) и ново потомство CR-V, което ще се предлага с няколко типа хибридни силови трактове.
`Какво

Дума от Том Гарднър, старши вицепрезидент, Honda Motor Europe споделя: " Вече сме на път с проектите си за по-нататъшно разширение на нашата гама от електрически и хибридни транспортни средства. Новите модели, които ще представим през 2023 година, ще слагат курса за идващото потомство на колите Honda, като в същото време резервират вълнуващата продуктивност, комфорт и изключителна деловитост, която чакат нашите клиенти. "

Разглеждайки фотосите на e:Ny1 Prototype, можем да заключим, че екстериорът наподобява прочут на мнозина. И това е правилно, тъй като моделът е електрическа версия на европейския кросоувър Honda HR-V. Като електрически автомобил се продава в Китай под името e:NS1 (Dongfeng Honda) и e:NP1 (GAC Honda).
`Какво

Силовата установка на кросоувърите Honda за Китай се състои от един електромотор на предната ос, който създава мощ от 204 конски сили. Максималната скорост е лимитирана на 150 км/ч, а потенциалът на батерията е 68.8 kWh, което разрешава самостоятелен пробег от към 510 километра по метода CLTC.

Почти сигурно можем да кажем, че европейският първообраз на Honda e:Ny1 ще получи съставни елементи и възли от моделите за Киотай e:NS1 и e:NP1, само че към момента няма публична информация за това.
`Какво

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР