Kризисните центрове за настаняване на бездомни продължават да работят дори по време на

Kризисните центрове за настаняване на бездомни продължават да работят дори по време на ...

Центровете за бездомни продължават да работят и да приемат хора.Kризисните центрове за настаняване на бездомни продължават да работят дори по време на извънредното положение, предаде bTV. 

В Центъра за временно настаняване в столичния квартал "Захарна фабрика" се извършва дезинфекция на сградата отвън. 

Обикновено центърът работи през зимния сезон от 1 декември до края на март, но тази година заради извънредното положение няма да спре приемът на нуждаещи се. За момента има близо 80 свободни места. 

"Продължават да работят и мобилните екипи, които работят и през нощта да обхождат улиците на София и да мотивират хора да постъпят в центъра", коментира Мина Владимирова, директор на дирекция "Социални дейности". 

Столична община заяви, че са подсигурени храна и медицинска грижа при нужда. Обитателите на центъра изразяват недоволство, че повечето от тях не могат да работят. 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html итук
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``Последни новини``рекламаФорумФорум--> -->``реклама
``реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

Източник: petel.bg