Кризата с боклука във Варна се задълбочава, а недоволството на

...
Кризата с боклука във Варна се задълбочава, а недоволството на
Коментари Харесай

Варненец, протестиращ срещу кризата с боклука: Заплашиха ме с глоба от 300 до 800 лева

Кризата с боклука във Варна се задълбочава, а недоволството на хората пораства. 

Варненец направи проява тази заран пред общината и я разказа във Facebook:

" Радо От Варна:

Днес сутринта шестима общински чиновници, отпред с шефа на дирекция " Екология и запазване на околната среда ", и двама общински служители на реда ме следиха (дебнаха?) в продължение на час и половина на стълбите пред общината.
Господин Колев ме предизвести (заплаши?) за евентуална санкция в размер 300-800 лв., само че по този начин и не предложи разумно пояснение с какво съм заслужил такова внимание, и бързо се отдръпна в сянката на постройката при останалите чиновници, колчем включих камерата на телефона си, с цел да удостоверявам диалога.
Малко преди началото на общинската сесия в 10:00, старши служител на реда Гулишев и сътрудникът му взеха персоналната ми карта и предоставиха персоналните ми данни на общинските чиновници, които ги записаха акуратно.
Предвид ангажирания човешки запас, не разбирам за какво общинската власт се оправдава, че нямала благоприятни условия да глоби недобросъвестните жители, които замърсяват пространствата към контейнерите за отпадък.
Апропо, бих желал да знам колко извършители са глобени през първите 6 месеца на годината и какъв брой човекочаса труд на общински чиновници и служители на реда са били ангажирани за тази цел. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР