Криза разтърси британската монархия. Кралското семейство е наранено и разочаровано

...
Криза разтърси британската монархия. Кралското семейство е наранено и разочаровано
Коментари Харесай

Ще могат ли Хари и Меган да станат обикновено семейство?

Криза раздруса английската монархия. Кралското семейство е засегнато и разочаровано от решението на принц Хари и брачната половинка му Меган да се разделят с кралските си отговорности. От двореца оповестиха сбито, че има комплицирани въпроси, които би трябвало да бъдат позволени. Таблоидите нарекоха рецесията " Мегзит " - по прилика с идния Брекзит, а Музеят на Мадам Тюсо в Лондон отстрани восъчните фигури на Меган и Хари от експозицията си за кралското семейство.

Светът и кралица Елицабет Втора научиха от Инстаграм за решението на Меган и Хари. Това е невиждан протест в историята на кралското фамилията.

" Възнамеряваме да се оттеглим от статута на висши членове на кралското семейство и да работим, с цел да станем финансово самостоятелни, като в същото време продължаваме да поддържаме изцяло Нейно Величество Кралицата. "

Двойката споделя проектите си в бъдеще да разделя времето си сред Обединеното кралство и Северна Америка, като продължи да извършва отговорностите си към кралицата, Британската общественост и патронажите, които имат. Според медии, принц Уилям и принц Чарлз били гневни, кралицата - разочарована. Мнозина си спомниха за друга американка, провокирала сходни събития преди доста време.
Ричард Фицуилямс, експерт по въпросите на монархията: Последният, който непринудено се отхвърли, беше Едуард VIII през 1936 година, с цел да се ожени за Уолис Симпсън. Това беше възприето от кралското семейство като срам.
За разлика от своя предходник, който абдикира от престола, принц Хари е чак шести в линията за унаследяване на короната, само че въпреки всичко вредите за имиджа на монархията, изключително измежду младите, ще са обилни.

Но да бъдат нормално семейство, което се устоя с работа, надали ще е толкоз елементарно за актуалните херцози на Съсекс. Те желаят статут на финансова самостоятелност, който никой с кралска кръв не е имал до момента. Членовете на кралското семейство имат възбрана да печелят пари под каквато и да е форма, в това число да работят, а досега разноските на Меган и Хари са покривани от средствата, планувани за прехрана на кралското семейство и от средства на принц Чарлз. За 2018/19 година средствата за прехрана на кралицата са възлизали на 82 милиона лири.

Новината пристигна на рождения ден на Кейт Мидълтън след завръщането на фамилията от Канада, където прекараха 6 седмици дружно с 8-месечния си наследник Арчи.

Според вестник " Сън " точно в Канада ще е техният нов дом. Херцогът и херцогинята на Съсекс към този момент работеха по основаването на своя благотворителна организация.
 Изненада и отчаяние след решението на Хари и Меган да не са кралски особи Изненада и отчаяние след решението на Хари и Меган да не са кралски особи
Реакции след решението на принц Хари и брачната половинка му Меган, че се отхвърлят от формалната си роля на висшестоящи членове на кралското семейство. В познавач...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР