Критикът на Кремъл Алексей Навални публикува днес в Инстаграм своя

...
Критикът на Кремъл Алексей Навални публикува днес в Инстаграм своя
Коментари Харесай

Алексей Навални се разходи в парка след изписването си от болница в Германия

Критикът на Кремъл Алексей Навални разгласява през днешния ден в Инстаграм своя фотография - седнал на скамейка в парка след изписването си от болница в Германия, където бе лекуван след хипотетично отравяне с нервнотоксичен сътрудник.

44-годишният опозиционер заяви, че счита всеки ден да върви на физиотерапия и може да премине лекуване в център за рехабилитация, с цел да възвърне двигателните си функционалности, в това число цялостната пъргавина на лявата си ръка.

В Инстаграм Навални сподели, че тренира, с цел да възвърне равновесието си, като стои известно време на един крайник, и благодари на лекарите от берлинската болница "Шарите ".

"Всякакви занимателни неща се случват с мен. Например, не мога да хвърля топка с лявата ръка. Мога да я хвана, само че не мога да я хвърля. Мозъкът просто не може да извърши това придвижване ", написа Навални.

Той означи, че е бил "ужасно смутен ", когато немските лекари за първи път му дали да се огледа в огледалото след 24 дни в реанимацията и 16 дни в кома.

"Но медиците продължиха да правят чудеса. Работих с физиотерапевт, хранех се, пробвах се да дремя повече, което към момента е най-големият проблем ", описа той.

Первый раз меня подвели к зеркалу, через 24 дня в реанимации (из которых 16 в коме). Из зеркала на меня посмотрел...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР