Кристофър Юбенкс със сигурност ще запомни тазгодишното издание на турнира

...
Кристофър Юбенкс със сигурност ще запомни тазгодишното издание на турнира
Коментари Харесай

Джейми Фокс с мотивиращи думи към Юбенкс по време на прекъсването


Кристофър Юбенкс сигурно ще запомни тазгодишното издание на шампионата в Маями. 26-годишният американец стигна до първия си Мастърс четвъртфинал, а в понеделник ще пробие в Топ 100 на ранглистата за пръв път в кариерата си. В днешния мач против Даниил Медведев роденият в Атланта тенисист стартира добре и поведе с 3-2, само че по-късно мачът бе пресечен поради дъжд.

По време на паузата Юбенкс бе посетен от своя най-известен другар – артистът Джейми Фокс. Носителят на „ Оскар “ опита да въодушеви и стимулира Юбенкс, преди роденият в Атланта тенисист да се завърне на корта за борбата със международния №5.

„ Крис кой? Крис Юбенкс. Хайде, бебчо, по какъв начин изглеждаме? “ – сподели Фокс на своя другар, след което се обърна към камерата. „ Тук сме с моя човек Крис, който плени сърцата на всички. Всички му симпатизираме и сме тук, с цел да го подкрепим. Започна добре, а в този момент ще довърши работата “.

За страдание на Юбенкс и неговите почитатели обаче това не оказа помощ на американеца, който загуби с 3-6, 5-7.

Приятелството сред Юбенкс и Фокс датира от 2020 година Тогава артистът одобри предизвикването да върне един от началните удари на 201-сантиметровия тенисист. Макар да не съумя в задачата си, артистът не стопира да поддържа Юбенкс, като от началото на шампионата в Маями на няколко пъти изрази насладата си от неговите победи в обществените мрежи.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР