Кристиян ШкварекКристиян Шкварек, фейсбукДенят започва с чутовен вой на Евгений

...
Кристиян ШкварекКристиян Шкварек, фейсбукДенят започва с чутовен вой на Евгений
Коментари Харесай

Кога политическите субекти ще разберат, че „демократичната общност“ е лицемерна секта

  Кристиян Шкварек
Кристиян Шкварек, фейсбук

Денят стартира с всеизвестен писък на Евгений Дайнов, съгласно който Радев е претърпял трансформация от добър обединител и герой с мафията към неин прислужник. Защо? Защото към този момент не оказва помощ на ДБ/ПП.

Преди време написах, че водещият принцип на демократичната общественост у нас е „Мафията, това са другите“. Мафията е всеки, който не поддържа демократите и техните партии. Ако стартира да им слугува, вълшебен става немафия и незабавно е от положителните. В момента, в който престане да им слугува, още веднъж се трансформира в мафия и обект на громителни публикации по Дневник и Капитал. Е по този начин, за един ден.

Последно през този развой минаха Има Такъв Народ, които бяха мафия през есента, след това внезапно престанаха да бъдат по време на обединението, и най-после отново в една секунда станаха мафия, когато разтуриха властта. Сега Радев минава през същото.

Кога политическите субекти в страната ще схванат, че „демократичната общност“ е лицемерна фракция, с която няма по какъв начин да си взаимодействат, без в един миг да бъдат захапани от нея? „Не може да отглеждаш змии в двора и да очакваш да хапят единствено съседа.“
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР