Кристиян Шкварек, фейсбукКристиян ШкварекТоку-що в парламента бе провален дебатът за

...
Кристиян Шкварек, фейсбукКристиян ШкварекТоку-що в парламента бе провален дебатът за
Коментари Харесай

Продължавайте да се водите по Комарницки, Глишев, „БОЕЦ“ , БЪРД и всички други клoyни в средите ви

Кристиян Шкварек, фейсбук
Кристиян Шкварек
Току-що в Народното събрание бе провален дебатът за проектозакона на Демократична България и Политическа партия, по отношение на върховенството на закона и контрола над основния прокурор, заради липса на кворум.

Цял ден Надежда Йорданова от Демократична България се бореше лъвски за този закон. В пост преди малко разгласи, че липса на кворум го е провалил и упрекна изчезналите депутати от „ статуквото “ в коалиция „ пази основния прокурор “.

Това, което пропусна да каже, и съм уверен няма да упоменат и „ демократичните медии “, е че от залата отсъстваха… Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и огромна част от групите на Политическа партия и Демократична България. Изглежда и те пазят към този момент основния прокурор.

Най-смешното е, че значително отсъстваха, тъй като в този миг Калина Константинова от Политическа партия ги занимаваше с комисия по чуване на… Телъс. Която комисия също се провали и нищо не излезе от нея.

Малоумната интрига за „ съветските сътрудници от Телъс “, която се роди в недрата на демократичната общественост, най-после им коства кворум за личното предложение по отношение на Гешев. И ги вкара в неловката позиция да би трябвало да се самонаричат „ коалиция пази основния прокурор “.

Така става, когато политическата ти мощ е пленник на най-фанатичните и шизофренични детайли от общността ти. Продължавайте да се водите по Комарницки, Глишев, „ БОЕЦ “, БЪРД и всички други клoyни в средите ви.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР