Кристина Патрашкова, която преди време най-нагло открадна материал от и

...
Кристина Патрашкова, която преди време най-нагло открадна материал от и
Коментари Харесай

Роден абсурд: Плагиатката Патрашкова осъди Слави Трифонов 


Кристина Патрашкова, която преди време най-нагло открадна материал от и го разгласява във вестник „Галерия“ е осъдила Слави Трифонов.
Плагиатката Патрашкова е спечелила делото на втора инстанция, откакто в „Шоуто на Слави “ по Би Ти Ви дълго време биба обиждана и унижавана, в това число и със скечове на полова основа. През 2021 година Софийският градски съд реши, че тя е претърпяла неимуществени вреди в размер на 25 000 лв..

Ето и обявата в след наглата кражба на Кристина Патрашкова:

Наглата Патрашкова

След сериозен размисъл се постанова да наруша правилото си да не разясня сътрудници. Ако мога да нарека сътрудник лицето Кристина Патрашкова, основен редактор на жълтия таблоид „Галерия“. В броя му от 19 ноември 2009 година видях препечатан едно към едно разбора ми: „Защо се раздвижи Боби Цанков“. С цялята си безочливост бяха откраднали заглавието ми едно към едно. Свързах се с госпожа Патрашкова, която сподели че щяла да ревизира случая. Извинение, несъмнено не получих, а станах очевидец на феномен. Госпожата стартира да обикаля студията на Нова телевизия и да приказва за морал и нравственос в публицистиката. Нагла и безкрупулна, тази жена е подготвена да мине през трупове с цел да вдигне тиража на таблоида си. В предходен брой тя съчини противен материал за варненския кмет и го подписа с името на Веселина Томова. Говорих с сътрудници от София, които ми споделиха, че Патрашкова не е онази журналистка от културния отдел на „24 часа“ и нещо й е станало. Не ме касае и няма да разясня метаморфозите, които се случват в главата й. Ако инцидентно чете този материал ще й напомня, че „наглите“ рано или късно си намират майстора. Дали отвличат хора, крадат материали или съчиняват клюки – Видов ден идва. Той ще пристигна и за Патрашкова, когато минимум го чака.

Иво Югов

P.S. Видовден за наглата крадла Патрашкова още не е пристигнал, само че ще пристигна. Такива са законите на живота – крадецът рано или късно го хващат.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР