Кристина Федерика Виктория Антония де ла Сантисима Тринидад де Бурбон

...
Кристина Федерика Виктория Антония де ла Сантисима Тринидад де Бурбон
Коментари Харесай

Изневяра в испанското кралско семейство

Кристина Федерика Виктория Антония де ла Сантисима Тринидад де Бурбон и де Гресия, и нфанта на Испания е най-малката щерка на испанския крал Хуан Карлос I и кралица София Гръцка.
 Крал Фелипе, кралица Летисия, двете им дъщери и коледната фотография на испанското кралско семейство
Коледната картичка на испанското кралско семейство

Един крал и трите му хубавици

През 1997 година инфанта Кристина се омъжва за хандбалиста Иняки Урдангарин . Двамата имат четири деца.

Макар да е чак седма в линията на унаследяване на испанската корона, като част от испанското кралско семейство Кристина е ангажирана с осъществяването голям брой културни, благотворителни и публични действия в Испания и чужбина. И затова обект на медиен интерес.

Вчера, 24 януари, стана ясно, че инфанта Кристина и брачният партньор ѝ Иняки Урдангарин са решили да се разделят , пишат от El Mundo.
 Снимка 561192

" По взаимно единодушие взехме решение да сложим завършек на брака си. Ангажиментите към децата ни остават непроменени ", се споделя в тяхно изказване, публикувано от испанската осведомителна организация EFE.

Не е изненадващо, че след новината за развода ѝ, всички погледи сега са ориентирани към нея и фамилията ѝ. И то не толкоз поради самата разлъка, а поради повода, довела до нея. Оказва се, че това е невярност .
 Кралица Летисия, роклята от кралица София следващият й фешън образец
Испанската кралица и една рокля от свекърва й

Летисия с следващ фешън урок

Миналата седмица списание Lecturas разгласява фотоси, на които се вижда брачният партньор на инфантата с незнайна жена, хванати за ръце, да се разхождат по плаж в южната част на Франция. " Такива неща се случват ", разяснява Урдангарин пред публицисти в Испания.
 Снимка 561190

Може и да се случват, само че явно не са по усета на жена му инфанта Кристина, за която е женен от 24 години. За момента няма мнения от страна на брат й Фелипе и брачната половинка му кралица Летисия. Но и не чакаме такива, поради обстоятелството, че кралят и кралицата не симпатизират доста на Иняки Урдангарин, изключително след случилото се преди няколко години.
 Крал Фелипе, кралица Летисия и те ли са най-елегантните испанци
Триумфът на крал Филип и кралица Летисия

Признанието, което получиха кралските особи

Иняки Урдангарин беше наказан и изпратен в пандиза през 2018 година, поради данъчни измами и заграбване на средства, само че беше освободен условно. Това накара крал Фелипе да отнеме купата на единствено на Урдангарин, само че и на сестра му инфанта Кристина, която беше херцогиня на Палма де Майорка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР