Кристиано Роналдо напусна английския футболен клуб Манчестър Юнайтед през миналия

...
Кристиано Роналдо напусна английския футболен клуб Манчестър Юнайтед през миналия
Коментари Харесай

Спортинг е фаворит на букмейкърите за следващ клуб на Роналдо, Челси е предпочитан от залагащите

Кристиано Роналдо напусна британския футболен клуб Манчестър Юнайтед през предишния месец след рядко виждан скандал и един от най-хубавите за всички времена си търси нов тим. Според Oddschecker любимец за букмейкърите е Спортинг Лисабон, само че Челси досега е първи във вота на почитателите. Около 38% от заложилите са планували, че Роналдо в последна сметка ще се озове в Челси. Ако уцелят, печелившите ще умножат всяко заложено евро 17 пъти. Най-нисък е коефициентът за Спортинг Лисабон - единствено 9, което значи, че букмейкърите считат този трансфер за съвсем два пъти по-вероятен. 

Най-вероятните дестинации за португалеца: 

Спортинг Лисабон (9 коефициент, 34 % от залозите) - Роналдо стартира кариерата си в португалския гранд, който го продаде на Манчестър Юнайтед за 12 милиона лири през 2003. Майката на футболиста - Долорес Авейро, е казвала обществено, че желае да види сина си още веднъж в Лисабон. 

Нюкасъл (13 коефициент, 6 % от залозите) - Английският клуб към този момент е със притежатели от Саудитска Арабия, които разполагат с несметни благосъстояния и подчертаха упоритостите си с прехвърляния за близо 200 милиона лири през последната година. Бонус за залагащите е това, че те към този момент проявяваха интерес към играча. 

Реал Мадрид (15 коефициент, 5 % от залозите) - Роналдо има 438 мача, 450 гола и 131 асистенции за испанския исполин, който обаче може би от дълго време е затворил тази страница. В момента нападатели на Реал Мадрид са Бензема, Винисиус, Родриго и Валверде, тъй че за португалеца може би няма да има място. 

Челси ( 17 коефициент, 38 % от залозите) - Това е създание най-много на английските медии. Те спекулират с трансфер на португалеца при " сините " още от края на предишния сезон, защото тимът се нуждае от още нападатели.  

Клуб от МЛС (17 коефициент, 6 % от залозите) - Собственик на Интер Маями е някогашният футболист на Юнайтед - Дейвид Бекъм. Той съобщи в изявление през 2020, че Лео Меси и Роналдо са негови евентуални трансферни цели и по този метод акцентира упоритостите на клуба си. Португалецът може да поеме по пътя на други ветерани, които избраха Съединени американски щати или Канада в залеза на кариерите си. 

Друг клуб (11 % от залозите) - Букмейкърите оферират още коефициенти за Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Арсенал, Наполи, Рома, Милан, Аякс, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити, че даже и за Фенербахче.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР