Кристиано Роналдо напусна английския футболен клуб Манчестър Юнайтед през миналия

...
Кристиано Роналдо напусна английския футболен клуб Манчестър Юнайтед през миналия
Коментари Харесай

Любопитен фаворит за следващ клуб на Роналдо

Кристиано Роналдо напусна британския футболен клуб Манчестър Юнайтед през предишния месец след рядко виждан скандал и един от най-хубавите за всички времена си търси нов тим. Според Oddschecker, любимец за букмейкърите е неговият роден Спортинг (Лисабон), само че Челси досега е първи във вота на почитателите.

Около 38 % от заложилите са планували, че Роналдо в последна сметка ще се озове в Челси. Ако уцелят, печелившите ще умножат всяко заложено евро 17 пъти. Най-нисък пък е коефициентът за Спортинг Лисабон - единствено 9, което значи, че
букмейкърите считат този трансфер за съвсем два пъти по-вероятен.

Най-вероятните дестинации за португалеца:

Спортинг Лисабон (9 коефициент, 34 % от залозите) - Роналдо стартира кариерата си в португалския гранд, който го продаде на Манчестър Юнайтед за 12 милиона лири през 2003. Майката на футболиста - Долорес Авейро, е казвала обществено, че желае да види сина си още веднъж в Лисабон.

Нюкасъл (13 коефициент, 6 % от залозите) - Английският клуб към този момент е със притежатели от Саудитска Арабия, които разполагат с несметни благосъстояния и подчертаха упоритостите си с прехвърляния за близо 200 милиона лири през последната година. Бонус за залагащите е това, че те към този момент проявяваха интерес към играча.

Реал Мадрид (15 коефициент, 5 % от залозите) - Роналдо има 438 мача, 450 гола и 131 асистенции за испанския исполин, който обаче може би от дълго време е затворил тази страница. В момента нападатели на Реал Мадрид са Бензема, Винисиус, Родриго и Валверде, тъй че за португалеца може би няма да има място.

Челси (17 коефициент, 38 % от залозите) - Това е създание най-много на английските медии. Те спекулират с трансфер на португалеца при " сините " още от края на предишния сезон, защото тимът се нуждае от още нападатели.

Клуб от МЛС (17 коефициент, 6 % от залозите) - Собственик на Интер Маями е някогашният футболист на Юнайтед - Дейвид Бекъм. Той съобщи в изявление през 2020, че Лео Меси и Роналдо са негови евентуални трансферни цели и по този метод акцентира упоритостите на клуба си. Португалецът може да поеме по пътя на други ветерани, които избраха Съединени американски щати или Канада в залеза на кариерите си.

Друг клуб (11 % от залозите) - Букмейкърите оферират още коефициенти за Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Арсенал, Наполи, Рома, Милан, Аякс, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити, че даже и за Фенербахче.
 Рой Кийн с нов коментар по адрес на Роналдо
Рой Кийн с нов коментар по адрес на Роналдо

" И преди правеше по този начин "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР