Кристиан Костов отряза дългите кичури коса и заяви, че се

...
Кристиан Костов отряза дългите кичури коса и заяви, че се
Коментари Харесай

Кристиан Костов се преобрази


Кристиан Костов отряза дългите кичури коса и съобщи, че се усеща като че ли е още веднъж на 15 години. Талантливият артист, който класира България на второ място на " Евровизия " през 2017 година, сподели нова визия, с която ни подсети точно за този интервал. Дълго време Кристиан беше с дълга коса, която обаче не се харесваше на всички, написа каналът " Music Virals " във vbox7.

Певецът отнасяше заплашителен хейт в мрежата, тъй като на някои консуматори им приличал на жена. По-рано тази година Крис разясни в изявление, че въобще не се дефинира за жена, харесва тялото си и не счита да трансформира нещо по себе си.




Не е изненадващо, че Костов буди толкоз отрицателни мнения у нас. Често хората, които дръзнат да са разнообразни, провокативни и истински провокират тези, които живеят в своето сиво и еднакво всекидневие. Кристиан обаче не изпитва терзание от злобните офанзиви, тъй като познава себе си добре и не държи пояснение на никого. По-нежният му тип пък му печели ужасно доста почитатели в редица азиатски страни, а той обожава феновете си.

Той показа в сторитата си в Instagram, че известно време се е отдръпнал от обществените мрежи, тъй като имал потребност да се изключи от всичко. Най-голямото му достижение е, че за първи път от цялостен месец имал ден без никакви под паника офанзиви. " Бях отвън обществените мрежи напоследък, а през днешния ден за първи път от месец не съм имал паник офанзива или тревога ", описа Кристиан, който разказва паник офанзивите като изтезание, от което не можеш да избягаш, само че би трябвало да приказваш намерено за проблемите си, тъй като единствено по този начин ще се оправиш с тях.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР