Кристи и Андрю Макензи са щастливо женени в продължение на

...
Кристи и Андрю Макензи са щастливо женени в продължение на
Коментари Харесай

Мъж, загубил паметта си при инцидент, отново предложи на съпругата си

Кристи и Андрю Макензи са щастливо женени в продължение на 37 години, до момента в който един ден случай не прекатурва живота им. През юни 2022 година двойката претърпява злополука с мотоциклет, който едвам не им коства живота.

И макар че събитието е мъчително, времето им дружно в болничното заведение потвърждава, че любовта в действителност е най-хубавият лек.

Андрю се разсънва в болничното заведение, изгубил паметта си след случая. Първоначално си мисли, че годината е 1993 година, и даже не разпознава личните си дъщери. Единственото нещо, което си спомня, че е женен. Кристи споделя, че незабавната реакция на Андрю е била „ Къде е жена ми? Къде е жена ми? “ защото той има вяра, че тя работи в болничното заведение, написа brides.com.

Двойката прекарва 11 дни в болничното заведение и след сериозна рехабилитация, още веднъж стартират да вървят. Нещо повече, няколко месеца след изписването от болничното заведение, Андрю взема решение да показва какъв брой доста значи Кристи за него.

В сантиментален жест, като че от любовен разказ, Андрю пада на коляно и й предлага за повторно. Разбира се, Кристи споделя „ да “.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР