Кристен Бел направи изненадващо признание относно 5-годишната ѝ дъщеря –

...
Кристен Бел направи изненадващо признание относно 5-годишната ѝ дъщеря –
Коментари Харесай

Кристен Бел: 5-годишната ми дъщеря все още е с памперси - slava.bg

Кристен Бел направи изненадващо самопризнание по отношение на 5-годишната ѝ щерка – Делта. Това се случи по време на епизод от шоуто ѝ „ Momsplaining “, където актрисата си приказва намерено с други две известни майки – Мая Рудолф и Кейси Уилсън. Бел отглежда двете си дъщери дружно със брачна половинка си Дакс Шепард.

„ В момента, по-малката ми щерка, която е на 5 и половина, към момента носи памперси “, споделя звездата. Тя добавя, че с първото си дете не е имала такива проблеми. Линкълн, която към този момент е на 7, се е научила да употребява тоалетната напълно сама, когато е била единствено на 21 месеца.

Мая Рудолф поддържа решението на Бел да не притиска 5-годишната си щерка и съобщи, че при децата всичко е доста релативно. „ Да, тъй като всяко дете е друго “, добави Бел. Звездните майки си описаха и забавни истории, в това число и такива, в които инцидентно са блъснали децата си.

Кристен си спомни за миг, когато е изпратила волейболна топка в лицето на Делта по време на игра на детската площадка. „ Аз сервирах и тя беше толкоз ниска, че напряко я цапардосах в носа “. Актрисата прибавя, че приятелите, с които е била на игрището, са изглеждали много уплашени, само че тя се е заливала от смях.

Само преди месец Бел показа своето мнение по отношение на домашното образование. Тогава тя съобщи, че се пробва да накара по-малката си щерка да напише есе върху тематиката „ Как мама реагира на всичко, което направя “. Актрисата разгласява фотография на това, което Делта е написала и от листа се виждат изреченията „ Лоши реакции “, „ Не ми има вяра “, „ Няма самообладание “ и „ непоколебим звук “.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР