Кристъл Палас и Нюкасъл не излъчиха победител, завършвайки при равенство

...
Кристъл Палас и Нюкасъл не излъчиха победител, завършвайки при равенство
Коментари Харесай

Нюкасъл с първа точка след раздялата със Стив Брус

Кристъл Палас и Нюкасъл не излъчиха победител, завършвайки при тъждество 1:1 в мач от деветия кръг на Висшата лига. Това бе първа точка за гостите, които останаха без управител по-рано през седмицата, откакто Стив Брус бе уволнен и на негово място застана Греъм Джоунс. Домакините поведоха с попадение на Кристиан Бентеке при започване на второто полувреме, а „ свраките “ стигнаха до равенството с гол на Калъм Уилсън в 65-ата минута.

През първото полувреме липсваха головите благоприятни условия, само че въпреки всичко пред Кристиан Бентеке се откри добра вероятност за попадение, само че изстрелът на нападателя от точката на дузпата мина около вратата.

Възпитаниците на Патрик Виейра откриха резултата при започване на втората част. В 56-ата минута Бентеке бе открит с превъзходно центриране в наказателното поле, след което невъзмутимо осъществя.

В идващите минути Нюкасъл притисна противника си и стигна до изравнителното попадение в 65-ата минута, когато с атрактивен ножичен удар вкара в мрежата на Висенте Гуита.

До края на дуела домакините можеха да доближат до успеха, само че Кристиан Бентеке не съумя да осъществя от добра позиция, а в 87-ата минута негов гол бе анулиран поради засада.

С равенството Кристъл Палас е на 15-ото място с актив от девет точки, до момента в който Нюкасъл остава без победа и предпоследен с четири.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР