Кристъл Палас и Нотингам Форест завършиха наравно 1:1 в двубой

...
Кристъл Палас и Нотингам Форест завършиха наравно 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Палас и Нотингам разделиха точките и останаха щастливи от края на сезона

Кристъл Палас и Нотингам Форест приключиха наедно 1:1 в дуел от последния 38-и кръг на Премиър лийг. Срещата не бе от изключително значение за двата отбора, които към този момент си бяха подсигурили оставането в най-високото равнище на британския футбол и през идната акция, което бе и цел номер едно на всеки един от тях.

Тайуо Ауоний (33’) откри резултата през първата част в интерес на гостите, само че Уил Хюз в последна сметка донесе точката на отбора от “Селхърст Парк ”. Срещата стартира по-добре за домакините, които имаха искания за дузпа още в шестата минута след рухване на Еберечи Езе в наказателното поле, само че съдията подмина обстановката. Именно той стреля рисково в 19-ата минута, само че топката мина около гредата.

Гостите обаче стигнаха до попадение с първото си по-опасно състояние след изминаването на половин час игра, когато Морган Гибс-Уайт отигра добре към Тайуо Ауоний и нападателят осъществя за 1:0. Само пет минути по-късно гостите можеха да удвоят преднината си след корнер, само че Вили Боли бе избавен от вратаря на домакините.

“Орлите ” можеха да изравнят още преди почивката, само че Одсон Едуард не съумя да уцели вратата след удар с глава. Те въпреки всичко стигнаха до хикса с помощта на Уил Хюз, който се възползва от балонно центриране на Майкъл Олисе и осъществя за 1:1, което се оказа и крайния резултат.

Така Кристъл Палас в последна сметка събра 45 точки и приключи на 11-ото място в класирането на Премиър лийг. Нотингам пък стигна единствено до 38 пункта, само че реализира задачата си и със своето 16-о място резервира елитния си статут.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР