Крисия навърши пълнолетие тази година, но това не променя нейната

...
Крисия навърши пълнолетие тази година, но това не променя нейната
Коментари Харесай

Крисия втрещи фенове със сочни устни

Крисия навърши пълноправие тази година, само че това не трансформира нейната тотална неактивност в музикално отношение. Певицата не върви по участия, не записва нови песни и несъмнено не е известна с разбиващи шлагери.

Е, не си я представяме да друса дупарата, сходно на Гери-Никол, на която ѝ става все по-трудно да бъде забавна и истинска.

18-годишната тийн фаворитка обаче е изключително дейна в обществените мрежи, което е нетипично за нея. Певицата другояче заобикаля да разгласява постоянно фотоси и сторита в Инстаграм, само че напоследък това се промени. Изпълнителката на " Детска планета " показа ново селфи, което бе залято от похвали, написа каналът vbox7.com. 

Докато едни обаче се кефят на обичаната си певицата, то други се усъмниха за следващ път, че Крисия си е поставила хиалурон в устните. Доказателства в тази посока обаче няма никакви, а мненията са напълно на база съпоставения сред новата снимка и други остарели.

Факт е, че устните на Крисия наподобяват по-сочни, само че ние считаме, че не става въпрос за промяна, а по-скоро ъгъл на снимане и физиономия.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР