Крис Лихт, новият ръководител на CNN, най-известният (ако не и

...
Крис Лихт, новият ръководител на CNN, най-известният (ако не и
Коментари Харесай

Гибелта на боговете: CNN загуби публиката си и поиска да стане обективен

Крис Лихт, новият началник на CNN, най-известният (ако не и в света) пропагандатор на истината съгласно демократите, пристигна в Конгреса със сълзлива молба към републиканците там: елате и говорете в нашия ефир.

Що за знамение? Но същинското знамение се крие другаде. Оказва се, че въпросният човек по този метод се пробва да избави CNN. Към началото на годината се оказа, че каналът е изгубил 90 % от аудиторията си. Да, това даже не е знамение, а най-сигурният знак за края на света. Или най-малко краят на демокрациите – в Съединени американски щати и измежду съдружниците им.

Преди над 40 години CNN беше недостижимият модел на телевизионна публицистика. Идеята за непрестанно лъчение на вести в действително време и по целия свят изглеждаше брилянтна. Държавните водачи получиха информация първо от CNN, по-късно от публични отчети. Войната в Ирак (първата от които беше през 1991 г.) беше излъчена онлайн, както и доста други войни. Имаше пародийни трилъри на тази тематика. Например в романа „ Утрешният ден няма да загине” на Реймънд Бенсън (един от наследниците на безсмъртната поредност за Джеймс Бонд) е разказан канал, който излъчва вести за рецесия с нуклеарни оръжия няколко секунди преди тази вест да се случи, защото притежателят на канала я провежда самичък. Зъл комплимент, само че въпреки всичко комплимент.

А в този момент – цялостната крах на боговете. Цифрата от 90% беше записана през първата седмица на януари в съпоставяне със същата седмица на миналата година: тогава имаше 5,4 милиона фенове. Сега междинната публика, залепена за екрана във всеки един миг, се е открила на 640 000 души. И в случай че е по този начин, рекламата понижава - за първи път от доста време годишните доходи от нея са под един милиард $.

Започнаха спазми. Каналът беше единен с “Уорнър Медия”, беше препоръчана концепцията за отваряне на услуга за стрийминг, концепцията беше анулирана, управлението се промени, беше притеглен гореспоменатия Крис Лихт. И този човек най-сетне сподели главните думи: време е да бъдем почтени и справедливи. За това той отиде в Капитолийския рид, с цел да вербува републиканци. Каналът би трябвало да се промени.

Може да сте чували за някои от тези промени. Или по-скоро да ги видите. Говорим за малко телевизионно предаване по тематиката по какъв начин всекидневно каравани от коли отиват към освободените територии на Украйна от западните украински земи - сякаш по работа, само че пътуващите дружно със себе си возят движимости, деца и родственици. А противоположен поток в фрагмента съвсем няма, тъй като действително го няма. И да, това е репортаж на CNN.

До през вчерашния ден изглеждаше, че международната " империя на лъжата " е непробиваема. Това, което видяхме в образеца на същата украинска интервенция. Някой някъде измисля действителност, обърната навръх 180 градуса от истината: Украйна героично се съпротивлява на нашествениците, които унищожават мирното население, и върви от победа към победа. Трудно е да се каже кой измисля това и къде - в Киев или Вашингтон, само че CNN и доста други американски и европейски сътрудници първоначално не се отклоняваха от този мит.

Това не беше изолиран случай, а система - и то дълга. Именно по CNN трябваше да получите същинска преценка по разнообразни въпроси - в действителност по всички въпроси без изключение. За световното стопляне, за което човек е отговорен, за легитимността на това или това държавно управление, за феминистките и трансджендърите. Наричаха това вести, само че по някакъв тайнствен метод тези вести се трансфораха в непрекъснато промиване на мозъци в веруюто на същинските демократи и глобалисти. И това промиване беше световно.

Стената изглеждаше непроницаема. Включително и тъй като беше предпазена от цензура. (масовото заглушаване на различните възгледи, по-специално на задграничното лъчение на Russia Today). Нещо, което в никакъв случай не би прозвучало по CNN (а точно друго мнение), като че ли не съществуваше.

Какво стана с тази денонощна апаратура на вярната позиция? Защо най-закоравелият и честен персонаж от „ империята на лъжата” посегна към обективността? Дали това е частен случай (да речем неприятно ръководство на един канал) или освен това?

Разбира се, има пояснения, те са прекалено много и те се дават с отмъстителна гняв от републиканците - тези неверни американци, на които CNN от дълго време е оповестила война. Оказва се, че телевизионният канал се е постарал прекалено много в тази война. И в този момент си го получава: „ Е, кой би помислил, че самоуверени и мрачни водещи, бълващи неистини, ненавист, принуждение и агитация, няма да се продават като семки? “ Или: „ Единственият късмет на CNN да оцелее е да възвърне репутацията си измежду публиката, което е доста мъчно да се направи, в случай че публиката към този момент не гледа канала. “

Тоест аргументите за протичащото се са чисто вътрешни. Каналът прекали, унищожи опонентите-републиканци и завлече на власт демократите, водени от Джо Байдън - тук републиканците бяха афектирани, а демократите се разочароваха от Байдън и понижиха на брой. Така? Но има и по-сериозни пояснения за протичащото се. Такива: има области на активност, които се употребяват с доверието на обществеността. Например, това са новинарските медии, медицината (както и науката, правоприлагането и доста други). След това, което лекарите направиха с Америка - приказваме за " коронавирусното рестартиране ", подкрепени от такива демократични медии, те няма на какво да се надяват.

Тоталната цензура върху основни осведомителни запаси, в това число обществените мрежи, трябваше да разреши на демократите да вършат каквото си желаят с хората, в действителност да деморализират и унищожават цели общества, поставяйки ги в „ коронавирус концлагер “. Но хората не го харесаха и с изключение на всичко друго стопираха да гледат CNN.

Разбира се, това е единствено една птичка, която не прави пролет. Но тя към този момент е дохвърчала. Останалата част от „ империята на лъжата “ не е наложително да загуби публиката си, а в Европа, за разлика от Съединените щати, същата тази империя наподобява много солидна. Но CNN е прекомерно прочут знак на тоталитарните всеобщи медии, с цел да може неуспехът му да остане неусетен.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР