Криминалисти разкриха серия от кражби при операция по битовата престъпност,

...
Криминалисти разкриха серия от кражби при операция по битовата престъпност,
Коментари Харесай

След акция в Сливенско: Разкриха серия от кражби

Криминалисти разкриха серия от обири при интервенция по битовата престъпност, оповестиха от полицията.

Акцията е извършена за времето от 2 до 4 декември на територията на Сливен и общината. Шестима души са арестувани. Част от откраднатите движимости са върнати на притежателите.

На 2 декември чиновници на сектор „ Петолъчка “ са рестували четирима престъпно проявени мъже, направили кражба на принадлежности от парцел в местността „ Кютюклюка “, край Сливен.

Откраднати са девет броя батерии, три броя удължители, трифазна помпа, железни тръби и други движимости, благосъстоятелност на 40-годишен мъж от града. Задържаните са на 36,33,25 и 22 години от Сливен.

Те са създали признания.  22-годишен мъж е арестуван за кражба на хранителни артикули от магазин в Сливен. За времето 18 до 11 ноември той е откраднал шоколадови произведения на стойност 160 лв..

37-годишна жена е арестувана за кражба на златни украшения. Кражбите са осъществени за времето от 25 до 28 ноември от магазин и заложна къща в сливенския квартал „ Надежда “.

Като е употребила невниманието на чиновниците в обектите тя е откраднала златни обеци и златен пръстен на стойност към 1000 лв.. Т я е арестувана за 24 часа. Част от движимостите са предадени непринудено.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР