Криминалисти на ОДМВР-София задържаха участници в стрелбата на пътя край

...
Криминалисти на ОДМВР-София задържаха участници в стрелбата на пътя край
Коментари Харесай

Двама са задържани за стрелбата край Костинброд

Криминалисти на ОДМВР-София задържаха участници в стрелбата на пътя край Костинброд. Двама са привлечени като обвинени и са с наложена мярка " задържане под стража ", обяснява се съпричастността на трети, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 
Както към този момент бе обявено, към 14.45 часа на 4 август в РУ-Костинброд бе получен сигнал за нападателно шофиране на два автомобила и пукотевица на пътя за с. Петърч. Изпратените на място екипи на районното ръководство и ОДМВР-София засичат единия от колите – „ Форд “, в който откриват 29-годишен мъж с прострелна рана. Пострадалият, водач на колата, е превозен в болница за оказване на здравна помощ, без заплаха за живота му. След оглед на местопроизшествието по случая е формирано досъдебно произвеждане.
В хода на подхванатите незабавни взаимни оперативни дейности, криминалисти от ОДМВР-София и ГДНП открили съпричастността на няколко души към осъщественото действие. Същите били оповестени за общодържавно търсене, а под надзора на Софийска окръжна прокуратура са извършени голям брой процесуално-следствени дейности за определяне на причинителите. Извършени са четири огледа на местопрестъпление, претършуване на три адреса, огледи на материални доказателства, разпити на очевидци.
В резултат на дейните дейности по следствието като съпричастни към действието са открити двама мъже. Като обвинени са привлечени 27- годишен столичанин и 23- годишен от благоевградското село Марикостиново. По предложение на Окръжна прокуратура – гр. София, Софийски областен съд е взел мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на двете лица. Предстои изясняване съпричастността и на още един мъж към осъщественото закононарушение. Работата по случая продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР