Криминалисти на ОДМВР–София разкриха нарколаборатория на територията на Костинброд, съобщиха

...
Криминалисти на ОДМВР–София разкриха нарколаборатория на територията на Костинброд, съобщиха
Коментари Харесай

Разкриха нарколаборатория на територията на Костинброд

Криминалисти на ОДМВР–София разкриха нарколаборатория на територията на Костинброд, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Вчера в полицията бил получен сигнал за пожар в къща в Костинброд. Огънят бил сподавен от екипи на пожарната работа. При последвалия оглед от дежурно – оперативна група в разнообразни пространства на първия и втория етаж, били открити голям брой найлонови торби, съдържащи суха зелена тревиста маса, реагираща при направения наркополеви тест на марихуана, както и електронна везна.

В една от стаите на втория етаж криминалистите открили оборудвана с климатици, въздуховоди, вентилатори и лампи с високо напрежение нарколаборатория за развъждане на канабис, откъдето са конфискувани общо 67 саксии от растението, достигнало друг стадий на развиване. В друго помещение, пригодено като сушилна, чиновниците намерили три чувала със суха зелена тревиста маса, с тегло към 35 кг. В хода на следствието по случая е открит и арестуван притежателят на къщата – И.П. /35г./ от Костинброд. Мъжът е с престъпни регистрации в полицията.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на Районната прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР