Крими героят Иван Терзийски – Веждата скочи от 3-ия етаж

...
Крими героят Иван Терзийски – Веждата скочи от 3-ия етаж
Коментари Харесай

Мистериозен инцидент в Сандански: Човек на Божо Кравата полетя от третия етаж

Крими героят Иван Терзийски – Веждата скочи от 3-ия етаж на кооперация в Сандански. Инцидентът стана на ул. „ Първи май “ в южния град. Това оповестява struma.bg.

Мъжът е превозен с кола за спешна помощ в Санданската болница.

По първична информация той е със счупени ръце. Все още не е ясно какви са аргументите за случая.

Иван Терзийски-Веждата е остарял познайник на санданската полиция.

Преди време той насочи дулото на револвера против жена си при фамилен скандал. На 18 декември 2018 година през нощта Съпругата на Терзийски подава сигнал на телефон 112, че мъжът й е отправил закани към нея, стрелял с газов револвер и е увредил колите на нейния татко.

При задържането му Терзийски се държал нападателно в полицейското ръководство в Сандански, обиждал служители на реда, обърнал бюро и изблъскал един от униформените.

При последвала инспекция в две жилища, населявани от него, са открити опиати в 12 пакетчета с общо тегло към 200 грама, които при наркотеста са дали позитивна проба на хероин.

Терзийски бе упрекнат в три закононарушения – увреждане на двата автомобила на неговия тъст, държане на опиати за разпространяване и едро безчинство.

Веждата бе закопчан от ченгетата и поради присъединяване му в проведена незаконна група, за чийто водач бе апетитен Божидар Кузманов – Кравата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР