Крими героят и бургарски батка Стоян Колев, който в последните

...
Крими героят и бургарски батка Стоян Колев, който в последните
Коментари Харесай

Бургаският батка Транспортера размята мачете в софийски бар, после обяви в клип, че бяга в чужбина

Крими героят и бургарски батка Стоян Колев , който в последните месеци се трансформира в интернет сензация с клипчетата си в обществените мрежи, още веднъж сгафи. Този път „ Транспортера “ се е показал в столицата, където се подвизава от известно време, като е буйствал в софийски клуб и е размахал мачете. На място е била извикан екип на полицията, който е задържал бургазлията.

Пострадали от следващото вилнеене на Колев, който има не едно или две „ вайръл “ клипчета в мрежата, за благополучие няма. Не е известно обаче дали на 35-годишния чок хитрец ще бъде повдигнато обвиняване за екшъна в столичния клуб. Малко след разигралата се сцена там той е разгласил следващото си видео включване, в което споделя: „ Хубаво стана, че ме арестуваха. Иначе можеше да направя някоя нелепост. Сега ще се махна от страната, ще си взема момичето с мен и отивам в Испания, да бъда генгста! “.

Съвсем неотдавна събарящият климатици Стоян Колев излезе от психиатрично заведение в столицата, където той прекара последните няколко месеца. Остава неразбираемо дали концепцията му да напусне България е осъществима, защото единствено за няколко седмици откогато още веднъж е интегриран в обществото, той не е спрял да прави изцепка след изцепка. Дали поради „ гледания “ в обществените мрежи, чиито консуматори наподобява са му огромни почитатели, или просто  такова е държанието на бургаския кримигерой, факт е, че той съумя да се забърка в не една или две скандални обстановки, всяка от които може да му коства в случай че не присъда, то най-малко санкция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР