Крими героят Диян Тончев, известен с прякора Камбаната, отново изтрещя.

...
Крими героят Диян Тончев, известен с прякора Камбаната, отново изтрещя.
Коментари Харесай

Камбаната насъска питбула си срещу ученик

Крими героят Диян Тончев, прочут с прякора Камбаната, още веднъж изтрещя. 37-годишният престъпник от бургаския ж. к. „ Меден рудник” насъска на месо питбула си при опит да обере 18-годишен възпитаник.

Екшънът се разигра в петък към 22.00 ч. в Четвърто Районно ръководство – Бургас в региона на автобусната спирка пред бл. 114 в комплекса. 37-годишният Диян Тончев направил опит за обир, посредством насъскване на питбула си против нищо неподозиращото момче. При опит да избяга от нападателя си, ученикът е ударен с железна тръба по главата, а кучето го захапало в региона над лявото коляно, вследствие на което е получена разкъсна рана.

Камбаната обаче не съумял да отнеме пари или други полезности от потърпевшия и избягал в незнайна посока. Потърпевшият получил здравна помощ в болница " Бургасмед ".

Диян Тончев е арестуван от чиновниците на Четвърто Районно ръководство - Бургас за период от 24 часа. Привлечен е в качеството на обвинен по член 198 по отношение на алинея 1 вр. член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка " задържане под стража " за период от 48 часа, като е наведен в Областно звено " Арести " към Бургаския затвор. По случая е формирано бързо произвеждане под директното наблюдаване и управление на Бургаска районна прокуратура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР