Крилото на Урал (Екатерининбург) Николай Димитров гостува в предаването “От

...
Крилото на Урал (Екатерининбург) Николай Димитров гостува в предаването “От
Коментари Харесай

Хичо: В Левски има индикации за промяна, Лудогорец казва големи неща, но после и ги постига

Крилото на Урал (Екатерининбург) Николай Димитров гостува в предаването “ От дузпа в тъч ” на Sportal TV . Хичо показа мнението си за обстановката в някогашния му отбор - Левски и за какво съгласно него дълги години “сините” нямат триумфи.

“Моето мнение, че доста дълго време се гледаше краткосрочно на развиването на тима. Ясно е, че се изискват бързи резултати от всички, само че съгласно мен основното за триумфа на “синята приказка” бе, че имаше ясна идея и тя се знаеше от масажистите до изпълнителния шеф и всеки я следваше. Видя се, че като се работи и има време нещата се получават. В момента има индикации, че тези неща се случват, само че е значимо да има успокоение откъм финансовата част, конструкция, да няма външни намеси. Мисля, че в този момент нещата вървят в добра посока и се надявам Хубчев да получи задоволително време”, сподели Димитров.

Николай разяснява и хегемонията на Лудогорец на родна почва. Димитров е на мнение, че в случай че някой клуб желае да настигне “орлите”, би трябвало да отговори на техните условия на работа и качество на инфраструктурата.

“Не съм сюрпризиран от хегемонията на Лудогорец. Всичко рефлектира от инфраструктурата им и визията за това, което желаят да създадат. За да може някой да ги стигне, би трябвало да отговори на изискванията им и задачите, които имат, тъй като това след това дефинира бюджетът, който има, футболистите, които ще се притеглят. Лудогорец споделя, огромни неща, само че след това и ги изпълнява”, сподели Хичо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР