Крилото на Рома Карлес Перес коментира напускането си от Барселона,

...
Крилото на Рома Карлес Перес коментира напускането си от Барселона,
Коментари Харесай

Бивш стрелец на Барса: Не заслужавах да си тръгвам

Крилото на Рома Карлес Перес разяснява напускането си от Барселона, което докара до неговия трансфер на “Олимпико” през януари. Испанецът акцентира, че е удовлетворен от своето решение, като има два гола и четири асистенции в 16 мача за новия си тим.

“За мен беше изненада, че взеха решение да се разделят с мен. Мисля, че не заслужавах това. Още от кадет имах предложения да си потегли от Барса, някои от тях от Англия. Докато стигна до дубъла на клуба, имах предложения от Ла Лига, само че постоянно споделях “не”, тъй като желаех да стигна до първия състав. След това получих своите благоприятни условия и считам, че се възползвах от тях както можех. Все отново си завоювах контракт като състезател на първия състав ", стартира стрелецът.
"Никога не съм мислел, че появяването на Ансу Фати е повода за моята продажба. Аз играя отдясно с противоположния крайник, а той прави същото по левия фланг. При всички случаи аз щях да диспутирам за място с Усман Дембеле или Лионел Меси, като даже нямаше да е битка, а просто щях да се възползвам от минутите, останали свободни. И до през днешния ден не знам какво се случи. Или клубът се е нуждаел от пари, или е било нещо друго, което ми е убягнало. Всичко обаче към този момент е минало. Не желая да разтварям никаква тематика още веднъж, това е нещо, което се случи преди месеци ", приключи Перес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР