Крилото на Ливърпул Мохамед Салах спечели наградата за играч на

...
Крилото на Ливърпул Мохамед Салах спечели наградата за играч на
Коментари Харесай

Салах стана Най-добър играч във Висшата лига

Крилото на Ливърпул Мохамед Салах завоюва премията за състезател на сезон 2017/2018 в британската Висша лига в анкетата на Асоциацията на професионалните футболисти. Египтянинът остави зад себе си триото от Манчестър Сити Кевин Де Бройне, Лерой Сане и Давид Силва, както и Хари Кейн от Тотнъм и Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед.

"За мен е огромна чест, особено да бъда определен от сътрудниците, съобщи Салах, откакто получи премията си в Лондон. Щастлив съм и доста горделив. Благодаря на футболистите, които са ме показали.

Салах води в листата при голмайсторите във Висшата лига с 31 гола в първия си сезон в Ливърпул, откакто през предишното лято пристигна от Рома. Той има 41 гола в 46 мача във всички шампионати и през седмицата ще се изправи против някогашния си тим на полуфинал в Шампионската лига.

"Моето персонално предпочитание е да печеля всичко с тима. И постоянно мисля първо за тима, а по-късно за себе си. Най-важното нещо е да донесем на тима някакъв трофей, колкото можем по-голям, съобщи още египтянинът.

Той е седмият футболист на Червените от Анфийлд, който печели този приз, като за последно преди него това е сторил Луис Суарес през 2013/2014.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР