Крилото на Левски Жерсон Кабрал заяви, че основната му цел

...
Крилото на Левски Жерсон Кабрал заяви, че основната му цел
Коментари Харесай

Кабрал разкри в какви отношения е с Делио Роси

Крилото на Левски Жерсон Кабрал съобщи, че главната му цел сега е да се пребори за титулярно място в тима, както и да способства с голове и асистенции за купа на „ сините “ още този сезон. Холандецът разяснява и атмосферата на мача с ЦСКА, както и отношщенията си с Делио Роси, който го изгони от една от тренировките.

" Срещу Монтана трябваше да вършим това, което постоянно вършим, за  да победим. Беше по-трудно, тъй като те се защитаваха с 10 индивида в тяхната половина. Това, което ние не направихме както би трябвало е, че не движехме топката задоволително бързо. Не считам, че сме подценили Монтана. Всеки мач би трябвало да играем за успеха, с цел да го спечелим “, стартира холандецът.

„ Атмосферата на мача с ЦСКА беше полуда...беше страхотна с толкоз доста почитатели. Бях чувал за  дербито, само че да го усетя беше неповторимо. Заради това играя футбол, с цел да накарам хората да се радват. В огромните мачове напрежението е много по-различно и това оказва въздействие. Ние също не можахме да си разбираем за какво играхме едва през първото полувреме. Разочаровани сме, тъй като видяхме, че може да ги победим “, продължи крилото на „ сините “.

„ В началото ми беше по-трудно до момента в който привикна с живота тук и с тима. Делио Роси за мен е нещо ново. Вкарва доста пристрастеност в работата си. Общувам си повече с хората, които приказват британски. Разбирам се с всички.

С Делио Роси забравихме всичко и в този момент сме другари. Тук съм, с цел да играя и да си печеля място “, сподели още Кабрал.
„ Все още съм убеден, само че както и преди споделих, няма да е по никакъв начин елементарно. Аз не мога да приказвам за останалите тимове, а единствено за Левски. Имаме нов треньор и 14 нови попълнения. Първо всички би трябвало да се напаснем, само че това, което виждам всеки ден на тренировките, е че даваме максимума от себе си и с всеки ден ставаме все по-добри. От тази позиция считам, че ние можем да станем първенци, в случай че дадем всичко от себе си, само че още веднъж дублирам, че няма да е по никакъв начин елементарно. Уверен съм в своята игра, аз желая да оказа помощ на тима, като означавам много голове и асистирам. Имам положителното възприятие, че с моите качества ще оказа помощ за развиването на тима ”, приключи новото попълнение на Левски.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР