Крилото на Барселона Усман Дембеле за пореден път се забърка

...
Крилото на Барселона Усман Дембеле за пореден път се забърка
Коментари Харесай

Дембеле отново ядоса всички в Барселона

Крилото на Барселона Усман Дембеле за следващ път се забърка в проблеми. Според испанските медии клубното управление е лудо на французина. Причината за това е, че играчът е прикрил сериозността на травмата си, поради която ще отсъства в идващите пет седмици.

Дембеле получил контузията в лявото си бедро при загубата от Атлетик Билбао с 0:1 на “Сан Мамес”. След мача клубният доктор Чави Янгуас го попитал дали усеща някакъв дискомфорт, само че футболистът го е уверил, че е добре. Той заречен, че щял да се обади на идващия ден, с цел да премине медицински прегледи, ако травмата се окаже по-сериозна от първичните догатки. 22-годишният състезател обаче по този начин и не се е обадил. Според El Chiringuito Дембеле вместо това прекарал уикенда в Сенегал при фамилията си. Популярното предаване твърди, че той даже спал на диван на летището в Билбао, с цел да е сигурен, че няма да изпусне полета си за африканската страна.

Дембеле се завърнал за вчерашната подготовка на Барселона. Той се включил към съотборниците си в загрявката, само че щом почнало същинското занятие с топка, французинът бил заставен да се отдръпна поради болки в бедрото си. След като минал през прегледи, те посочили, че играчът има 4-сантиметрово скъсване на бедрото, поради което ще отсъства 5 седмици. Така той се причислява към другите контузени нападатели на отбора Лионел Меси и Луис Суарес, до момента в който Филипе Коутиньо към този момент е част от Байерн (Мюнхен).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР