Крилото Кирил Десподов даде откровено интервю, в което направи равносметка

...
Крилото Кирил Десподов даде откровено интервю, в което направи равносметка
Коментари Харесай

Десподов бил разочарован от феновете на ЦСКА

Крилото Кирил Десподов даде искрено изявление, в което направи равносметка на кариерата си. Пред Нова телевизия националът разгласи кой е най-трудният момент за него и не скри огорчението си от ЦСКА.

" Искрен, обективен и безрезервен, за тези които заслужават, един наивник, само че когато би трябвало да съм неприятен, съм неприятен ", разказа себе си Десподов.

" Бях най-малкият, когато Стоичков ме взе, беше тежко, само че и доста хубаво. Научи ме на образование, да уважаваш по-големите. Помагали са ми доста хора, само че брат ми е моят воин, аз отидох в Ловеч на 11 години ", добави той.

" Целта беше спечелването на купата с Лудогорец, постигнахме я. За мен това е засегнатост, тъй като не ти дават късмет за изява в Италия. Питал съм ги за какво, само че в никакъв случай няма да ти отговорят. Те желаеха да ме пратят в Серия Б, по-късно отидох в Австрия, където играех. Това ми липсваше. Лудогорец желае да те откупи? Дори да остана в България, спокоен съм, хората ме почитат. Доколкото знам двата клуба са се разбрали, само че в този момент водим договаряния за персоналните ми условия. Галатасарай имаха интерес към мен и предходната година ".

" Най-трудното решение беше прекосяването ми в Лудогорец. Никой не ме потърси, когато се върнах в България. Играл съм 3 години в ЦСКА, аз съм експерт. Разочарование изпитах от почитателите на ЦСКА, тимът взе доста пари за мен. ЦСКА ме направи по-силен темперамент ", добави още Десподов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР