Кремъл заяви в понеделник, че подкрепя балансиран подход към въпроса

...
Кремъл заяви в понеделник, че подкрепя балансиран подход към въпроса
Коментари Харесай

Кремъл подкрепя балансирания подход по въпроса с ядрените оръжия

Кремъл съобщи в понеделник, че поддържа " уравновесен метод " към въпроса за нуклеарните оръжия, който не се основава на страсти , откакто основен съдружник на президента Владимир Путин през уикенда прикани Русия да употребява " нуклеарно оръжие с дребна мощ “ в Украйна, съобщи Ройтерс.

Попитан за мненията на Рамзан Кадиров, водач на региона на Чечня, който също подлага на критика военното управление на Русия за неуспехите на бойното поле, представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че има право да изрази мнението си, само че военният метод на Русия не би трябвало да се управлява от страсти.

„ Това е доста прочувствен миг. Ръководителите на районите имат право да изразят своята позиция “, сподели Песков в диалог с кореспонденти в понеделник.

„ Но даже в сложни моменти страстите би трябвало да бъдат държани надалеч от всевъзможен тип оценка. Затова избираме да се придържаме към уравновесени, справедливи оценки. “

Песков сподели, че основата за всяко потребление на нуклеарни оръжия е заложена в нуклеарната теория на Русия.

Тези насоки разрешават потреблението на нуклеарни оръжия, в случай че те или друго оръжие за всеобщо заличаване се употребяват против Русия или в случай че съветската страна е изправена пред екзистенциална опасност от стандартни оръжия.

" Не може да има други съображения, когато става дума за това “, сподели Песков.

Кремъл даде да се разбере, че тези нуклеарни отбрани обгръщат четирите района на Украйна, които са в развой на публично анексиране.

Миналия месец Путин предизвести Запада, че " не блъфира ", когато сподели, че Русия е подготвена да употребява нуклеарни оръжия, с цел да отбрани своята територия. В петък той сподели, че Съединените щати са основали " казус ", като са хвърлили нуклеарни бомби върху Япония в края на Втората международна война.

Кадиров беше назначен за чеченски президент от Путин през 2007 година, с цел да упражнява надзор над самостоятелна област, която води кървави войни с Москва през 90-те и началото на 2000-те години за самостоятелност.

Кадиров даде чеченски сили в поддръжка на военната акция на Русия в Украйна, а рецензиите му към военното управление, откакто Русия се изтегли от крепостта си Лиман, бяха едни от най-острите от началото на седеммесечния спор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР