Кремъл предупреди новия украински президент Володимир Зеленски, който призова САЩ

...
Кремъл предупреди новия украински президент Володимир Зеленски, който призова САЩ
Коментари Харесай

Кремъл предупреди Зеленски, че санкциите няма да помогнат за разрешаване на кризата в Донбас

Кремъл предизвести новия украински президент Володимир Зеленски, който прикани Съединени американски щати да наложат нови стопански наказания на Русия, че това няма да помогне за намиране на решение на войната в Източна Украйна, предадоха Франс прес и ТАСС.

Подобни изказвания няма да оказват помощ на Украйна да позволи казуса в югоизточните региони, съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, имайки поради сепаратистките украински райони. Войната в Източна Украйна лиши живота на близо 13 000 души от започването си през 2014 година, осведоми Българска телеграфна агенция.

41-годишният Зеленски през вчерашния ден встъпи в служба. Той съобщи, че неговият приоритет е да постави завършек на спора с проруските сепаратисти. " Няма да преодолеем съветската експанзия сами ", акцентира той на среща с представители на Съединени американски щати в коридорите на церемонията, добавяйки, че е належащо усилване на глобите. Американската делегация беше водена от американския министър на енергетиката Рик Пери.

Днес Песков акцентира, че единствено Украйна може да постави завършек на спора в източните си елементи, като следва съглашението от Минск, контрактувано през 2015 година под егидата на Киев, Москва, Берлин и Париж. " Съединени американски щати не могат да изпълнят листата с условия на съглашението от Минск, нито Русия. Киев може и би трябвало да го направи ", акцентира представителят на Кремъл.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР