Кремъл обяви в навечерието на разговорите между руския президент Владимир

...
Кремъл обяви в навечерието на разговорите между руския президент Владимир
Коментари Харесай

Русия не очаквала пробиви от разговора между Байдън и Путин

Кремъл разгласи в навечерието на диалозите сред съветския президент Владимир Путин и неговия американски сътрудник Джо Байдън, че Москва не чака " пробиви " , до момента в който напрежението към Украйна пораства, осведоми " Франс прес ".

Очаква се двамата държавни глави да обсъдят редица въпроси на следващия ден вечер българско време посредством предпазена видеовръзка, откакто седмици наред Вашингтон упреква Москва, че възнамерява инвазия в Украйна.
 Десет точки на напрежение сред Съединени американски щати и Русия, които ще обсъдят Байдън и Путин
Десет точки на напрежение сред Съединени американски щати и Русия, които ще обсъдят Байдън и Путин

Разговорът им посредством видеовръзка ще се организира на следващия ден

" Трудно е да се чакат пробиви от договарянията ", означи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, като добави: " Затова дано най-малко да се надяваме, че водачите ще могат да предадат своите опасения един на различен . "

По думите му макар че двустранните им връзки към момента са в доста плачевно положение, въпреки всичко имало възкръсване, започвал разговор в някои области .

Вашингтон и Киев показват, че Русия е струпала десетки хиляди бойци покрай границите на Украйна и може да стартира инвазия идващия месец.
 Кремъл разгласи връзките сред Съединени американски щати и Русия за
Кремъл разгласи връзките сред Съединени американски щати и Русия за " много плачевни " преди видеоразговора сред Путин и Байдън

Време на изострено напрежение сред двете сили

Преди диалозите на следващия ден Белият дом съобщи, че Байдън ще подчертае опасенията на Вашингтон по отношение на съветските военни дейности на границата .

Русия отхвърли обвиняванията и означи, че била обезпокоена за украинската готовност, съставляваща общо половината от нейната войска покрай два района в източната част на страната, следени от проруски сепаратисти.

Киев и западните му съдружници упрекват Москва, че изпраща оръжие и бойци в поддръжка на сепаратистите, които завзеха територията през 2014 година, малко откакто Русия анексира Крим от Украйна.

Дълго тлеещият спор лиши живота на повече от 14 000 души.
 Съединени американски щати убедили Европа за опасността от инвазия на Русия в Украйна
Съединени американски щати убедили Европа за опасността от инвазия на Русия в Украйна

Съединени американски щати са дали на страните от Европейския съюз и НАТО разследващи данни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР